CHP’de Çakmakçı Sesleri Mi Yükseliyor?

CHP’de Çakmakçı Sesleri Mi Yükseliyor?

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2015 19:38
CHP’de Çakmakçı Sesleri Mi Yükseliyor?

Bir taraftan şehit haberleri yürekleri dağlarken bir taraftan da Türkiye erken seçim tartışmalarına kilitlendi. Olası bir erken seçimde siyasi partilerin nasıl bir liste ile seçime girecekleri de merak konusu.

CHP’ye yakın kaynaklardan haber merkezimize ulaşan kulis bilgilerine göre CHP’de bir kısım partili SDÜ eski Rektörlerinden ve CHP Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı üzerinde aday ol baskısı yapıyor.

CHP’de etkili olduğu bildirilen bazı isimlerin şimdiden Genel Merkez’de Prof. Dr. Çakmakçı ismini sıkça zikrettiği ifade ediliyor.

Öte yandan yine kulislere yansıyan bilgilere göre CHP’nin nüfusa oranla oy oranını yükseltemediği illerde liste değişikliğine gideceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Isparta’da seçim sonuçlarına göre CHP oylarını artırmış gibi görünse de nüfusa oranlandığı zaman bir başarısızlığın söz konusu olduğu gözlemleniyor.

Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın adaylık ile ilgili nasıl bir tavır alacağı şimdilik merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum