CHP'de İstifa

CHP İl Yönetim Kurulu ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız istifa ederek dün parti binasında yapmış olduğu toplantı ile İl Genel Meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2013 15:26
CHP'de İstifa

Toplantıya CHP İl Başkanı Vedat Şenol ve CHP İlçe Başkanı Senayi Demirkol ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Ispartalı olarak siyasi hayatında Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldığını söyleyen CHP İl Genel Meclis üyesi aday adayı Mustafa Yıldız açıklamalarında şunları söyledi; “ Severek yürüttüğüm İl Yönetim Kurulu ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevimden hayırlı bir vesile ile istifa ediyorum.

Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyeleri ve Isparta basınının değerli mensupları huzurunda, Cumhuriyet Halk Partisi adına, Isparta İli Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliği aday adayı olduğumu açıklıyorum. Aday Adaylığı başvurumu merkez ilçe başkanlığımıza sunuyorum.

Bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür eder, aday adaylığı sürecindeki çalışmalarımızda da, aynı birliktelik ve uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.

Adaylığımın kesinleşmesi ve İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmem durumda; çözüme yönelik, saygılı ve yapıcı bir üslup ile Isparta’nın sorunları ile ilgileneceğime ve partili-partisiz bütün Ispartalılara daha mutlu bir gelecek sağlamak adına hizmet edeceğime söz veriyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Isparta siyasi hayatı açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi

Mustafa Yıldız Kimdir?
1959 yılında Eğirdir ilçesi Aksu – Yakaafşar köyünde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Yakaafşar köyünde tamamladım. Lise yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında çalıştım. 1978 yılında Isparta Şaik Lisesi’nden mezun oldum. Isparta ili merkezinde esnaflık yapmaya başladım. 2000 yılından itibaren iki dönem Cumhuriyet Halk Partisi il yönetiminde görev aldım. 2010 yılında emekli oldum. 2012 yılında tekrar Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimine seçildim. Aynı zamanda partimi temsilen, Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na seçildim. Cumhuriyet Halk Partisi Isparta ili, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi larak görevlerim devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum