CHP'de Ön Seçim Tartışması

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve yönetimini ziyaret eden Mustafa Ceyhan, burada yaptığı açıklamalarla yeni bir tartışmanın kapısını araladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 10:38
CHP'de Ön Seçim Tartışması

CHP’de ön seçim sonuçlarının ardından gözler aday adaylarının verdiği “Sonuç ne olursa olsun, 7 Haziran’a kadar 1’nci sıra adayı gibi çalışacağım” sözüne çevrildi. Peki, ön seçim sonuçlarından umduğunu bulamayan adaylar nasıl bir performans ile çalışacaklar. İlk sinyal CHP’nin iddialı aday adayı Mustafa Ceyhan’dan geldi.

İl Başkanı Senayi Demirkol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Mustafa Ceyhan “Oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. İlçelerimizi ziyaret ediyorum. Teşekkür ediyorum. Üyelerimiz böyle uygun görmüş, saygı duyuyoruz” dedi.

Ceyhan, ziyaretinde “Burada en büyük iş birinci ve ikinci sıra adaylarımıza düşüyor. Bende üçüncü sıranın özelliğine göre çalışacağım” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Senayi Demirkol’un 18 aday adayı ile birlikte bu hafta içerisinde bir toplantı yapmak istiyoruz önerisine ise Ceyhan’ın cevabı, “Siz nasıl uygun görürseniz öyle yapalım. Ama benim fikrim, toplantının listeler YSK tarafından resmileştikten sonra yapılmasıdır” oldu.

Ceyhan’ın bu açıklamaları ise partide yeni bir tartışmanın sinyalini verdi. “Sonuçlar ne olursa olsun birinci sıra adayı gibi çalışacağız” sözünü veren adaylar, ön seçim sonucunda ortaya çıkan sıralamaya göre mi çalışacak yoksa birinci sıra adayı gibi mi çalışacak şimdilik merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum