CHP'de Şok!

CHP’nin geçen hafta sonu İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını belirlemek için yaptığı ön seçim Merkez İlçe Yönetimi ile İl Yönetiminin arasını açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2013 10:04
CHP'de Şok!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçen hafta sonu belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını belirlemek için ön seçime gitti.

İddiaya göre ön seçimde İl Yönetimi’nin istediği liste çıkmadı.

Hafta sonu gerçekleştirilen ön seçimde İl Başkanı Vedat Şenol’un oy kullanacak üyelere anahtar liste dağıttığı da iddia edildi.

Merkez İlçe Yöneticilerinin bir bölümünün istifa etmesi de ipleri iyice gerdi. Son olarak Merkez İlçe Başkanı Senayi Demirkol’un görevden alındığı öğrenildi.

Konuyla ilgili Ajans32 Muhabirine konuşan İl Başkanı Vedat Şenol, “Konuyla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyeceğiz. Görevden alma bir sonuç. Bu durumun sebeplerini yarın basın toplantısında anlatacağım. Merkez İlçe Başkanımıza üyelerin güvensizliği gibi bir durum söz konusu. İddia edildiği gibi ön seçim sonuçlarıyla ilgili bir durum söz konusu değil. Biz seçim sonuçlarına saygılıyız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum