Chp’liler Yemekte Buluştu

CHP Isparta İl Örgütü İktidara Yürüyüş ve Dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Genel Merkez düzeyinde önemli konukların katıldığı gecede iktidar yeminleri edildi.

Yayınlanma:
Chp’liler Yemekte Buluştu

Marşlar söylendi… Islıklar çalındı… iktidar yeminleri edildi… CHP Isparta örgütü Büyük Isparta Oteli’nde düzenlediği iktidara yürüyüş ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Parti Meclisi üyesi Emel Yıldırım, CHP Afyon, Burdur ve Antalya İl Başkanları, Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve Isparta’ya bir konferans için Gelen Anıl Çeçen’in de katıldığı geceye CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner ve eski il başkanı Yusuf Erdoğan’da katıldı.

Gecede konuşan İl Başkanı Vedat Şenol, partisinin iktidara doğru adım adım yürüdüğünü kaydederek geceye katılanlara ve partiye emek verenlere teşekkür etti.
Milletvekili Ali Haydar Öner’de artık AKP açısından yolun sonunun geldiğini kaydederek “Artık yeter, aldatmaca ve kandırmaca bitecek” mesajı verdi.
Gecede partiye yeni katılanlara da rozetleri parti yöneticileri tarafından takıldı.
Geceye katılan davetliler konuşmaların ve rozet takma törenin ardından gönüllerince eğlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum