CHP’ye ŞOK Ziyaret!

Isparta Valisi Memduh Oğuz, CHP Isparta İl Teşkilatına yaptığı ziyarette İlim Şehri Isparta Projesini anlattı ve projeye destek istedi. CHP İl Başkanı Şenol’da projeye yeşil ışık yaktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2013 15:40
CHP’ye ŞOK Ziyaret!

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Teşkilarına ziyarette bulundu. Vali Oğuz, ‘nezaket ziyareti’ dediği ziyarette İlim Şehri Isparta Projesi’ne destek istedi.

 

İlim Şehri Isparta Projesini anlatan Vali Oğuz, “Mekke, Medine, Kudüs, Müşerref Isparta Muaazzaf” demiştik. Bu ifadeler bazı çevreler tarafından farklı anlaşıldı. Oysa ortada somut bir durum var” dedi.

 

Çağdaş dünyadaki ilim şehri projelerinden örnekler veren Vali Oğuz, proje ile Isparta’nın neler kazanacağını anlattı. Bu konunun Isparta’da tartışılması gerektiğini kaydeden Vali Oğuz, Projeyi anlattığı hiçbir yerden olumsuz tepki almadığını söyledi.

 

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’da Vali Oğuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valimizin İlim Şehri Isparta projesini yakından takip ediyoruz. Elbette altyapısı oluşturulduktan sonra önemli bir proje. Biz Isparta’nın bilimle anılmasından gurur duyarız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum