Cimbom'a Bir Şok da Trabzonspor'dan!

Başkan Hacıosmanoğlu, alacaklarını tahsil edemediği için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden İzet Hajroviç'e kancayı attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2014 10:02
Cimbom'a Bir Şok da Trabzonspor'dan!

Trabzonspor'un transfer gündemine sürpriz bir isim daha girdi: İzet Hajrovic... Bosna Hersekli oyuncu, geçtiğimiz hafta alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Türkiye'den ayrılmıştı. Galatasaray'ı FIFA'ya da şikayet eden genç futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'ı bu hareketiyle şoke etti.

Cim Bom bir diğer şoku da Trabzonspor sayesinde yaşayacak gibi görünüyor. Bordo- Mavililer'in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun İzet Hajrovic'i takımda görmek istediği kaydedildi. Hacıosmanoğlu'nun, Bordo-Mavili kulübe yakın menacerlere, "Hajrovic'le görüşüpanlaşma zemini arayın. Onu Trabzon'a getirin" talimatı verdiği öğrenildi.

Bu kez roller değişti!
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu hareketi, akıllara Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın Galatasaray'a transferlerini getirdi. Selçuk, sözleşmesi bittikten sonra Sarı-Kırmızılılar'a imza atmıştı. Burak ise kontratında bulunan "5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi sayesinde Cim Bom'un yolunu tutmuştu. Trabzonspor, Aslan'a kaptırdığı en önemli iki oyuncusunun yerini bir türlü dolduramamıştı. Hacıosmanoğlu'nun Hajrovic'i istemesi, "Burak ve Selçuk'un intikamını mı alacak?" sorusunu gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.