Çocuk Vali Yeni Oyun Alanları İstedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Isparta’nın çocuk Valisi Selin Aydemir, ilde çocuklar için bisiklet yolu ve oyun park alanlarının sayısının artırılmasını istedi. Temsili Vali Aydemir, yeni eğitim sistemine hazır olduklarını iletti

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2012 21:51
Çocuk Vali Yeni Oyun Alanları İstedi

Isparta’da Vali Memduh Oğuz, bugün koltuğunu Mustafa Şener İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Selin Aydemir’e bıraktı.

Çocuk Vali Aydemir, halkın bayramını kutladı eğitime çok önem verdiklerini söyledi. Vali Aydemir, yeni eğitim sistemiyle ilgili projelerin başlayacağını da müjdeledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Aydemir, FATİH projesi kapsamında sınıfların kısa sürede teknolojiyle donatılacağını aktardı.

Isparta’nın asayiş bakımından huzurlu bir kent olduğunu ancak otopark ve trafik konusunda eksikliklerinin bulunduğuna yer verdi. Aydemir, çocuklar için yeterli oyun alanı, bisiklet yolu olmadığına da dikkat çekti. Bu tür alanların artırılmasını istedi. Temsili Vali gazetecilere nereli olduklarını da sordu.

Ardından Milli Eğitimi Müdürü Sabri Caner’i arayan temsili Vali, 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili ayrıntı istedi. Müdür Caner, ilde okulların yeni sisteme göre kurulan bir komisyon tarafından tanzim edileceğini söyledi. Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı da arayan Vali Aydemir, İnternet Sokaktan Farksız Projesi kapsamında alınan tedbirlerle ilgili bilgi aldı.

Aydemir, koltuğu yeniden Vali Memduh Oğuz’a bıraktı. Vali Oğuz, Mustafa Şener İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencileri Selin Aydemir ve Musa Üstündağ’a hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.