Çöker Göreve Hızlı Başladı

Halıkent Lisesi eski binasının yıkılamaması sorununa çözümü buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2017 12:22
Çöker Göreve Hızlı Başladı

Milli Eğitim Müdürü'nün ilk icraatı, hukuki sorunlar nedeniyle 4 yıldır atıl kalan eski Halıkent Lisesi binasını yıkmak olacak. Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker, icraatlara hızlı başladı. Daha görevde 1 ayını dolduran Milli Eğitim Müdürü Çoker, kronikleşen önemli bir soruna neşter vurdu. Akdeniz'in geçtiğimiz yıl 'Planlanamayan eğitim' başlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü yönetimini eliştirdiği Halıkent Lisesi'nin eski binasının yıkılamaması sorununa çözüm bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Çoker, binanın önümüzdeki hafta yıkılacağını açıkladı. Hatırlanacağı üzere Halıkent Mahallesi'nde lise olarak hizmet veren 21 derslikli okul binası 4 yıl önce depreme dayanıksız olduğu için boşaltılmıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü yönetimi, müteahhitle olan hukuik sorunlar nedeniyle binanın yıkımını gerçekleştirememiş, yerine yeni okul yapılamamıştı. Bina önümüzdeki hafta yıkıldıktan sora yerine yeni okul yapımına ilişkin iş ve işlemlere başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum