Çözümün Sesi Olacağız!

CHP Isparta Milletvekili Adayları Mustafa Ceyhan ve İsa Önder Dinçtürk, Isparta’nın ulaşım sorununu gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2018 13:13
Çözümün Sesi Olacağız!

CHP Isparta Milletvekili Adayları Mustafa Ceyhan ve İsa Önder Dinçtürk, Isparta’nın ulaşım sorununu gündeme getirdi. Isparta Tren Garı’nı eski hareketli günlerine kavuşturacaklarını kaydeden Mustafa Ceyhan, “Biz ulaşım sorununda çözümün sesi olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ŞAİK Lisesi Mezunu iki Milletvekili adayı ulaşım sorununda çözümün sesi olacaklarını kaydettiler.

CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, “6 Mart 1930'da Atatürk, Isparta'yı karayoluyla ziyaret edebilmişti. İşte o tarihte demiryolunun Isparta’ya ulaştırılması talimatını özellikle vermiştir. Başvekil İnönü, Mayıs 1936'da Isparta Gar'ın açılışını bizzat gerçekleştirecektir. 2000'lere dek yöremizi tüm yurda bağlayacak olan Göller Ekspres'e, maalesef AKP döneminde kilit vuruldu. Üstüne üstlük hızlı tren projelerinin de dışında bırakıldık. Isparta'nın özellikle tarım, turizm ve eğitim davasının takibi için ulaşım sorunlarında çözümün sesi olacağız.

ŞAİK’li yol arkadaşım İsa Önder Dinçtürk ile birlikte TBMM'de Hızlı Tren başta olmak üzere Eğirdir Nostaljik ve Antalya Liman Bağlantısı gibi başlıklarda da, unutulan Isparta'nın unutturulan güzelliklerinin sözcülüğünü üsteleneceğiz. Dereboğazı yolunu açtıracağımız gibi hızlı treni de Isparta’mıza getireceğiz.

TCDD yönetiminin Isparta yatırımlarını ön plana alması, çiftçisiyle girişimcisiyle öğrencisiyle Isparta’mızın demiryolunun bütün nimetlerinden faydalanmasını sağlayacağız.

Muharrem İnce cumhurbaşkanı olacak, Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak ve Isparta’mız artık asla unutulmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.