Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış Desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış Desteği

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2018 15:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış Desteği

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu. 

Ak Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağış yaptı. Ak Parti Milletvekili adayı Mehmet Uğur Gökgöz, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve beraberindeki çok sayıda partili, Ziraat Bankası Merkez Şubesi önünde bir araya geldi. Kampanyaya destek olmak isteyen partililer vezne önünde kuyruk oluşturdu.

GÖKGÖZ; “CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK İÇİN BAĞIŞ YAPTIK” 

Partililer daha sonra sırayla banka şubesinde ilgili memura bağışlarını yaptı. Milletvekili adayı Mehmet Uğur Gökgöz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki teşkilat üyeleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekte bulunduklarını ve herkesin bütçesi doğrultusunda katkı verdiğini belirten Gökgöz; “Azıyla, fazlasıyla Cumhurbaşkanımız için elimizden geleni yaptık. Burada önemli olan miktar değil, gönül birlikteliğiydi. Sadece merkezde değil diğer ilçelerimizde de bağış desteğinde bulunduk. 24 Haziran'da hep birlikte zafere ulaşmak istiyoruz. 25 Haziran sabahında ise bu coşkuyu tüm Türkiye'de ve Isparta’da yaşamak istiyoruz” dedi. 

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM” 

Sloganları gibi durmak yol yola devam diyerek çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Gökgöz; “Sayın cumhurbaşkanımızın kampanya sürecine destek veriyoruz. Teşkilat üyelerimiz paralarını yatırdılar ve bu sürece desteklerini verdiler. Durmak yok yola devam. Kapı kapı, dükkan dükkan, ev ev dolaşıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızla bir aradayız. Beraber bugüne kadar yürümüştük, inşallah bundan sonra da birlikte yürüyeceğiz. Halkımızın teveccühüyle birlikte en son neticeyi 24 Haziran’da göreceğiz. Halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.