Cumhurbaşkanı Seçimlere Gölge Düşürüyor

CHP Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 400 milletvekili istiyorum söylemlerine tepki gösterdi. Şenol, Erdoğan’ı Seçimlere gölge düşürmekle suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2015 18:18
Cumhurbaşkanı Seçimlere Gölge Düşürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletveklili A. Adayı Vedat Şenol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘400 milletvekili istiyorum’ söylemine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlere gölge düşürdüğünü kaydederek “Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir siyasi parti lideri gibi mitingler yapmakta ve 400 milletvekili talebinde bulunmaktadır. Bu açıkça seçimlere gölge düşürmektir. Cumhurbaşkanı sıfatı ne yazık ki askıdadır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı makamının siyaset üstü bir makam olduğunu hatırlatan Şenol, “Makam bir siyasi parti temsilciliği gibi kullanılmaktadır. Oysa Cumhurbaşkanlığı makamı siyaset üstü bir makamdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum