Çünür'de Arsam Var

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür mahallesindeki yeni şehirle ilgili açıklamalar yapmak üzere basının karşısına çıktı. Hakkındaki eleştirilere cevap veren Günaydın, sert ifadeler de kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2013 12:57
Çünür'de Arsam Var

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür mahallesindeki yeni şehirle ilgili açıklamalar yapmak üzere basının karşısına çıktı.

Günaydın, kendisi ve ailesi ile ilgili imar öncesi arazi aldı şeklindeki iddialara şöyle cevap verdi. "Bu alan önceki belediye başkanlarımızdan Fuat Uyar tarafından imara açıldı. Buranın 18 uygulamasını yapmak bize nasip oldu. Neden geç yaptık? Buranın tapu ve kadastro ayrıca emsal çalışmaları nedeniyle gecikti. Kadastro 2010 yılında netleşti, burası 2010 yılında kesin olarak 18 uygulamasına dahil oldu" dedi.  

ARSAM VAR
Başkan Günaydın "Ben dairelerimi ve arabalarımı sattım tasarruflarımda vardı. Çünürde 6 aydır arsasını satamayan bir vatandaştan biri 1600, diğeri 1800 metrekare civarında arsa aldım. Herkesin mülk edinme hakkı vardır. Çünürde 1977 de Fuat Uyar döneminde başlayan çalışmaya ben 2009 yılında mülk edindim. Bunlar boş konuşmalardır" dedi.

Belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Balaman'ın kendisi için hacca gittiği dönemde belediyeden maaş aldı iddilarına ise "ben ceketsiz gelip eşime çocuğuma yatlar katlar zemzem towerda villalar almadım" dedi.

Günaydın, eşinin belediye şirketlerinden maaş aldığı iddilarına ise mevcut servetinin kendisine fazlasıyla yettiğini babasının servetine bile ihtiyacı olmadığını belediyeden haram para alacak kadar enayi olmadığını ifade etti. Günaydın, "O enayiyi siz kendi kapınızda arayın" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum