Daha Büyük Zaferler İçin Geliyoruz

CHP Milletvekili Aday adayı Yusuf Erdoğan, il başkanlığı döneminde partisinin oyunu 28 binden 56 bine çıkardıklarını hatırlatarak “Daha büyük zaferler için geliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Daha Büyük Zaferler İçin Geliyoruz

Ak Parti iktidarına yüklenen Erdoğan, "Ak Parti 12 yıldır Isparta'yı mağdur ediyor. Halkımız şuanda 9'uncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in döneminde alınan nimetlerle yaşamını devam ettiriyor." diye konuştu.

İl Başkanlığı görevini devraldığında partisinin 28 bin civarında oyu bulunduğunu belirten CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı teslim aldığımızda 28 bin oyumuz vardı. Bayrağı teslim ederken ise 56 bin 400 oyla teslim ettim. Bakıldığı zaman benden sonraki yönetimin bu bayrağı ne kadar ileriye taşıdığını net bir şekilde görebiliriz. Bizlerin en önemli görevi bu bayrağı geriye değil, daha ileriye taşımaktır." dedi.

Erdoğan, 'Benim hedefimde aldığım bayrağı 2 metre değil de, 5 metre 10 metre ileriye taşımak var.' diyen Erdoğan, "Ben gelen gideni aratır mantığını kıracağım. Gelen gideni aratmayacak. Gelenin hepsi, gidenlerden daha mükemmel işler yapacaktır. Ben bu doğrultuda mücadele edeceğim. Eğer üyelerimiz , aradıkları zaman ulaşamadığı, sorunlarını çözemeyen ve ilgilenmeyen, bir milletvekili portresi arıyorsa, biz seçelim Ankara'ya gönderelim diyorsa beni seçmesin. Bütün Isparta halkına bir nefes kadar yakın olacak bir milletvekili istiyorlarsa beni tercih etsinler. Örgütten kopmayan, üyelerimizi bugünkü durumundan daha bağlı hale gelmesi için mücadele edecek birini istiyorlarsa Yusuf Erdoğan'ı seçsinler" diye konuştu.

AYLARCA ADAY ADAYLARINI DEĞERLENDİRDİK
Milletvekili aday adayı olmasındaki süreçten bahseden Erdoğan, parti üyeleriyle aylarca görüştükten sonra bu karara vardığını söyledi. Erdoğan, "Partinin çıkarlarını düşünen çok değerli arkadaşlarım var. Bunların arasına kendimi de katıyorum. Biz bu arkadaşlarımızla birlikte mevcut aday adaylarını değerlendirdik. Ama en sonunda Isparta'nın sorunlarını, eksikliklerini, partinin sorunlarını iyi bilen, halkın içinde biri olarak bu yarışa benim de girmem gerektiği konusunda fikir oluştu. Bende enine boyuna düşündüm ve kararımı verdim." ifadesini kullandı.

İKTİDARA YÜKLENDİ; "BU MU YAPILAN HİZMET" DEDİ
Ak Parti iktidarının 12 yıldır Isparta'yı mağdur ettiğini belirten CHP Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan, "Isparta halkı şuanda 9'uncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in döneminde alınan nimetlerle yaşamını devam ettiriyor. Isparta artık bunun bilincine varsın. 12 yıldır AKP hükümeti milletvekilleri çıkıp da 'Biz şunu yaptık, şu hamleyi gerçekleştirdik. İşçisine, emeklisine, köylüsüne şu şu imkanları yarattık' diyemezler. 12 yıldır Sav'dan Baladız'ı bağlayamadılar. Bu mu yapılan hizmet? Eğer buysa bırakın yapmayın." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum