Damaktan Gönüllere Uzanan Lezzet Büyüyor

Damaktan Gönüllere Uzanan Lezzet Büyüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2018 15:23
Damaktan Gönüllere Uzanan Lezzet Büyüyor

El arabasında dondurma satarak ticarete atılan Muharrem Karateke'nin 1955 yılında temelini attığı Nur Pastaneleri Türkiye geleninde 92 şubeyle hizmet veriyor. Nur Pastaneleri hafta sonu Çünür Şubesi’ni de açarak zincirine bir halka daha ekledi. 

1955 yılında el arabasında dondurma satarak iş hayatına atılan Muharrem Karateke tarafından temeli atılan Nur Pastaneleri oğlu Fahrettin Karateke tarafından geliştirilerek bugün dev bir zincir haline geldi. Batı Akdeniz'in hemen her kısmında bir şubesi bulunan Nur Pastaneleri, franchising ağını her geçen gün daha da genişletiyor. 

En sağlıklı ve güvenilir hammaddeleri, en hijyenik ortamlarda muhteşem lezzetlere dönüştürüp en taze şekilde ve uygun fiyatlarla misafirlerine sunmayı ilke edinen Nur Pastaneleri, Antalya ve ilçeleri ağırlıkta olmak üzere Antalya, Burdur, Isparta'da hizmet veriyor. 

Türkiye genelinde 92’nci Isparta’da ise 4’ncü şubesini Çünür Mahallesi’nde açtı.

Nur Pastaneleri Çünür Şubesi’nin kafe tarzında bir anlayışla hizmet vereceğini kaydeden yetkililer; içecek çeşitleri, hamburger, kahvaltı, tost, tatlı çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesinde müşterilerine hizmet vereceklerini söyledi. 

 

Çünür Mahallesi 102. Cadde Shell Benzinliği içerisinde hizmete başlayan Nur Pastaneleri Çünür Şubesi’nin açılışı dualarla yapıldı. Açılış törenine ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasında istihdama vurgu yaparak, işletmecileri tebrik etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.