Dany: "Beşiktaş'ı Tereddüt Etmeden Kabul Ettim"

Beşiktaş’ın, Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Kamerunlu futbolcu Dany Nounkeu, siyah-beyazlı kulüpten gelen transfer teklifini tereddüt etmeden kabul ettiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2014 14:32
Dany: "Beşiktaş'ı Tereddüt Etmeden Kabul Ettim"

Beşiktaş'ın, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Kamerunlu futbolcuDany Nounkeu, siyah-beyazlı kulüpten gelen transfer teklifini tereddüt etmeden kabul ettiğini söyledi.

Dany, sezon sonunda Galatasaray'a geri dönmek istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Beşiktaş taraftarları medyada çıkan bu tür haberlere itibar etmesinler. Transfer döneminin başlangıcından bu yana birçok şey yazıldı. Haberde, sezon sonunda Galatasaray'a dönme yönünde bir niyetim olduğu söyleniyor. Böyle bir açıklamam kesinlikle olmadı. Ben buradayım ve bu forma için savaşacağım. İnanıyorum ki, iyi bir dönem geçireceğiz" dedi.

"HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM"
Bugün ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktığını hatırlatan Dany, "Hem takım arkadaşlarım hem de teknik heyet tarafından iyi karşılandım. Bugün benim için bir adaptasyon günü. Bu adaptasyon süreci şu anda benim için iyi gidiyor. Burada olmak büyük bir gurur. Futbolda her şey mümkün. Bazen beklentilerinize karşılık alıyorsunuz, bazen alamıyorsunuz.

Menajerim Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini söylediğinde hiç tereddüt etmedim. Bu kulübün büyük bir taraftar topluluğu var. Teklife hemen 'evet' dedim" şeklinde konuştu.

"BİLİC BÜYÜK BİR HOCA"
Dany, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic'in çok büyük bir hoca olduğunu vurgulayarak, "Daha önce onunla çalışmadım ama Hırvatistan Milli Takımı ile başardığı işleri hepimiz biliyoruz. Her oyuncu böylesine teknik direktörlerle çalışmak ister" ifadelerini kullandı.

"TEK DÜŞÜNCEM BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISI"
Bugün itibariyle Beşiktaş'ın oyuncusu olduğunu ifade eden Dany, "Siyah-beyazlı kulübü çok iyi temsil etmem gerekiyor. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Şu anda Beşiktaş'ın başarısı için odaklanacağım. Burada katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Bu hafta Gaziantepspor'a karşı önemli bir maç oynayacağız. Sıkı bir maç olacak. İki takımın da özgüveni oldukça yüksek. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde odaklanmalıyız. Kağıt üzerinde favori biziz ve bunun karşılığını vermeye çalışacağız" diye konuştu.

"YÜZDE YÜZÜMÜ VERECEĞİM"
Dany, Beşiktaş'a gelmesinde siyah-beyazlı taraftarın da etkili olduğunu söyleyerek, "Her oyuncu 12. adamın desteğini yanında hissetmek ister. Türkiye'de uzun süredir oynuyorum ve beni iyi tanıdıklarını düşünüyorum. Burada her maç yüzde yüzümü vermeye çalışacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.