Davet Edildiler Alınmadılar

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferimizin 98. Yılı anma programı Eğirdir Basın Mensupların ilkleri yaşamasına neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2013 11:39
Davet Edildiler Alınmadılar

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferimizin 98. Yılı anma programı dün sabah saatlerinde Eğirdir Dağ Komando Okulunda yapılan programla başladı.

Eğirdir’li basın mensupları sabah saatlerinde kendilerine gönderilen davetiye’de yapılacağı yer olarak belirtilen program için Eğirdir Dağ Komando Okuluna giderek bu programı takip etmek istedi.

Fakat Anma Programına Basın Mensupları kabul edilmezken Belediye Basın Bürosu Çalışanlarının da içeriye alınarak fotoğraf çekmesine izin verilmedi. Kapıda Basın mensuplarını karşılayan komutan kendilerine kesinlikle Basın mensuplarının giremeyeceğinin emrinin belirtildiğini dile getirdi.

Programa Davetiye gönderip içeriye alınmayan Basın Mensupları Eğirdir Trafik Bürosunu ziyaret ettikten sonra saat 11.00’de Kervansaray Düğün Salonunda Atatürk İlkokulunun hazırladığı programa gittiler. Şimdiye kadar Eğirdir Müftülüğü yaptığı programlarda basın mensupları rahat çalışma yapsın diye yer ayırıyordu.

Müftülükten sonra ilk defa Atatürk İlkokulu’da Basın mensuplarına değer vererek basın masası oluşturdu. Bu jestten dolayı Eğirdir’li basın mensupları memnuniyetlerini Atatürk İlkokulu Müdürü Adnan YALÇIN’ı tebrik ederek belirttiler. Günümüzde BASIN Yasama, yürütme ve yargı’nın ardından dördüncü kuvvet olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.