Dayanışma İçinde Isparta İçin Çalışın

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden başkan seçilen Ahmet Adar ve ekibine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Dayanışma İçinde Isparta İçin Çalışın

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Akil İnsanlar Heyeti toplantısı için geldiği Isparta'da Ticaret Borsası'nı da ziyaret etti. Ticaret Borsası'na yeniden başkan seçilen Ahmet Adar ve ekibini kutlayan Hisarcıklıoğlu, Isparta için birlik ve beraberliğin sağlanmasını istedi.

Isparta'daki Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Yalvaç TSO'nun birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Isparta'nın dünyada olmayan değerleri var. En başta gül var, elma var, kiraz var. Bunların değerini iyi bilmek gerekiyor. Dayanışma içerisinde çalışarak Isparta'nın kalkınmasını sağlayın" dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar da 2013-2017 döneminde başarılı çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan da söz isteyerek Isparta gülünün süs bitkisi statüsünden değerlendirilmesinden yakındı. Bu tanımlama nedeniyle gübre ve mazot desteklerinin az olduğunu kaydeden Doğan, Isparta gülünün sanayi ürünü kategorisine sokulması için destek istedi. Başkan Hisarcıklıoğlu da konuyu Tarım Bakanı Mehdi Eker'e ileteceğinin sözünü verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.