Defalarca Takla Attı

Defalarca Takla Attı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2016 14:26
Defalarca Takla Attı

Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Olay sabah saat 08:15 de çevre yolu sanayi kavşağında meydana geldi. Ercan Eren (45) idaresindeki 06 YB 1944 plakalı otomobil Konya istikametinden ilçe merkezine gelirken sanayi yolundan Halil Çufacı (70) idaresindeki trafikte tescili olmayan ve trafikte kullanılması yasaklanan patlat isimli tarım aracının önüne çıkması ile kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü şarampole girerek defalarca takla attı.

Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan sürücü çevredeki vatandaşların durumu 112'ye bildirmesi üzerine hafif yaralı sürücü Şarkikaraağaç Dr Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine götürüldü. Sürücü orada yapılan kontrolün ardından ifadesi alınmak üzere Şarkikaraağaç ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Çevredeki vatandaşlar havaların ısındığını ve bu tür kazaların olmaması için tescilsiz arazi araçlarının trafikte gezdiği için sürücülerin dikkatli olması gerektiğini ve yetkililerin ise bu tür araçlara karşı daha sık denetim yapmasını istedi.

Kaza ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Hasan Uğur / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum