Defile Nefesleri Kesti!

Iyaşpark AVM tarafından yapılan defile ile firmaların 2013 Yaz sezonu kreasyonları tanıtıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen defilenin bu yılki ünlü konuk mankeni Fatoş Kabasakal oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2013 12:21
Defile Nefesleri Kesti!

Fatoş Kabasakal ve diğer profesyonel mankenlerin sunumuyla Iyaşpark AVM’de bulunan çeşitli markaların yeni yaz sezonu ürünleri müşterilerin beğenisine sunuldu. Defilede en çok ilgiyi ünlü manken Fatoş Kabasakal gördü. Yaz sezonunun rengarenk ürünlerinin hakim olduğu defilede ünlü manken Fatoş Kabasakal izleyenlerden tam not aldı.



Iyaşpark AVM’de düzenlenen defilede çocuk mankenlerde üzerlerindeki yeni sezon kıyafetleri başarıyla sergileyerek izleyenlerden büyük alkış topladı. Oldukça eğlenceli geçen defile sonunda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle tüm misafirlere bayraklar dağıtıldı.



Halk ve mankenler ellerinde Türk Bayrakları ile 10.yıl Marşını hep bir ağızdan söyleyerek büyük bir coşku içinde defileyi sonlandırdılar. Defile hakkında bilgi veren Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış düzenledikleri defilenin asıl amacının Isparta halkı tarafından yoğun ilgi gören Alışveriş Merkezinin içinde barındırdığı firmalarla halkı buluşturmak ve onların yeni sezon ürünlerini bir arada görmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra insanların kaliteyi büyük şehirlerde değil kendilerine çok yakın olan Iyaşpark AVM’de bulabileceklerini de vurguladı.



Ayrıca defilenin çok önemli bir gün olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına denk gelmesi nedeniyle de mutlu olduklarını dile getiren Çalış tüm bölge halkının Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.