Değerlerim Rehberim

Değerlerim Rehberim

Yayınlanma:
Değerlerim Rehberim

İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker öğrencilere yönelik yeni bir proje daha geliştirdi. Müdür Çöker, geçtiğimiz gün ‘Değerlerim rehberim’ projesi kapsamında sabah namazında çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Programda, Afrin için dua edildi. 

Uyguladıkları projeye öğrenciler ve velileri tarafından büyük ilgi gösterilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin içindeki ve dışındaki düşmanlarla mücadele veriyoruz. Biz de bu mücadelelerde mehmetçiğimizin yanında olduğunu ortaya koymak için ‘Değerlerim Rehberim’ projesi başlattık ve bu proje kapsamında çocuklarımıza aileni al sabah namazına gel dedik.  Onlarda anne babalarını alıp geldi. Minik eller Afrin şehitlerimizi ve orada çarpışan askerlerimiz için semaya açıldı. Mimar Sinan Camimizin imamı ve Müftü yardımcımız sabah namazından sonra bizlere sıcak simit peynir ve çay ikram ettiler. Ben, bu projenin en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlayan ve emeği geçen arkadaşlarıma anne babalara çok teşekkür ediyor, öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.