Demir Sopalarla Öldüresiyle Dövdüler

Demir Sopalarla Öldüresiyle Dövdüler

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2015 17:45
Demir Sopalarla Öldüresiyle Dövdüler

Şarkikaraağaç İlçesi Çarıksaraylar Kasabası nüfusuna kayıtlı Murat Y. Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından demir sopalar ile dövülerek darp edildi.

Murat Y. Darp edildikten sonra Çarıksaraylar yolu üzerine yol kenarına bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Murat Y. adlı vatandaş, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından darp edilerek yol kenarına atıldı. Yoldan geçen bir vatandaş tarafından durumu fark edilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından yaralıyı Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırdı. Demir sopalar ile darp edilen Muray Y.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu için Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi.

Durumunun ciddiyetini koruduğu ve Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Murat Y.’yi kimin darp edildiği ise Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hala bulunamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.