Demirel Bilgiç'in Ailesine Başsağlığı Diledi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Adalet Partisi'nin kurucularından Saadettin Bilgiç'in vefatı dolayısıyla ailesine başsağlığı diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2012 17:56
Demirel Bilgiç'in Ailesine Başsağlığı Diledi

Demirel'in çalışma ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Demirel'in, Bilgiç'in vefatını teessürle öğrendiği belirtildi.

Gribal enfeksiyon nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yeni taburcu olan Demirel'in cenazeye katılamayacağı bildirilen açıklamada, 9. Cumhurbaşkanı'nın cenaze töreninin yapılacağı Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine giden Bilgiç'in oğulları AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Fahrettin Bilgiç ve Mehmet Takiyyüddin Bilgiç'e başsağlığı dilediğini ilettiği kaydedildi.

Bilgiç'in ailesine taziye telgrafı da gönderen Demirel mesajında, ''Türk siyasetinin fevkalade zor ve karışık olduğu bir dönemde, beraber hizmet görmenin takdiri içerisindeyim'' ifadelerine yer verdi.

Saadettin Bilgiç'e Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi'ndeki hizmetlerinden dolayı minnet ve şükranlarını sunduğunu kaydeden Demirel, Bilgiç'e Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.