Demirel İslamköy'de

Geçtiğimiz pazartesi günü yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel bugün toprağa verilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2013 16:55
Demirel İslamköy'de

Nazmiye Demirel için bugün İslamköy'de düzenlenecek cenaze törenine katılımlar başladı.



Fenerbahçe eski Kulüp Başkanı Ali Şen ve 12 Eylül döneminde hapishanede işkence gören dönemin MHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan İslamköy'e geldi.



Eşinin vefatından dolayı bir hayli üzgün olan 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'de az önce İslamköy'e giriş yaptı.



Süleyman Demirel, adına yapılan Vakıf Başkanlığı Binasında cenaze saatini bekliyor.



TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, siyasetçi Murat Karayalçın'da İslamköy'e giriş yaptı.



Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Mehmet Ağar, Demirel ailesinin çileli bir ömür geçirdiğini söyledi. Son görevimizi yerine getirmek için İslamköy'e geldik diyen Ağar, "Allah 9'ncu Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'e uzun ömürler versin. Başı sağolsun" dedi.



Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de cenaze törenine katıldı. Sarıgül, 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Delirel'in yanına giderek taziye mesajını iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.