Demirel Özür Dilenmesini İstedi

Balbay, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in kendisini aradığını ve "sizden özür dilenmesi gerekir" dediğini aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2013 11:58
Demirel Özür Dilenmesini İstedi

Bugün Meclis'te yemin edecek olan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, yaptığı basın toplantısında, toplantıdan hemen önce kendisini 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in aradığını belirterek, "Demirel, 'sizden özür dilenmeli' dedi. Ama ben bu ülkede özgürlükler konuşulsun yeter diyorum, benden özür dilenmesine gerek yok" ifadelerini kullandı.

"DEMİREL BENİ ARADI VE..."

Anayasa mahkemesinin kararı çok önemli bir karar. Türkiye'de hukukun üstünlüğü sözü, hukuk o kadar üstteki ulaşmak mümkün değil gibi algılanıyor. Abartmamak da lazım. 5 yılı geçmiyor gibi... 5 yılı geçenler de var. Böyle olmamalı. Son AYM'nin kararı herşey bir yana, Mustafa Balbay milletvekili olduktan sonra bırakmalıydınız diyor. O çizgiden sonra bile her günün bir önemi var. Beni sayın Demirel aradı toplantıdan önce. Demirel bana 'sizden özür dilenmesi gerekir' dedi. Ben bu toplumda özgürlükler konuşulsun yeter diyorum. Benden özür dilenmesine gerek yok."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum