Demirtaş İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

MHP’den siyasete adım atan Hakan Demirtaş, tüm ilçelerin yönetimleriyle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2015 10:02
Demirtaş İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

MHP’den siyasete adım atan Hakan Demirtaş, tüm ilçelerin yönetimleriyle bir araya geldi. Demirtaş, ‘Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde MHP’nin iktidar olması için tüm teşkilatlarımızın çok büyük şevk ve heyecan içinde olduklarını gördük’ dedi

7 Haziranda yapılacak Milletvekili seçimlerinde, MHP’den aday adayı olmak için başvuru yapacığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Hakan Demirtaş,. İlçe yöneticilerine yönelik ziyaretlerini tamamladı. Tüm enerjisini bundan böyle partisinin iktidar olması için harcayacağını kaydeden Demirtaş, ‘Bu anlamda ilçe yönetimlerine olan ziyaretlerimiz olumlu geçti. Tüm yöneticiler bizleri çok iyi karşıladı. Biz de kendilerine bu kutlu dava yolunda başarılar diledik. Partimize. Isparta halkının teveccühünün artması için neler yapabileceğimizi konuştuk. İlçe yönetimlerinin bu anlamda seçimlere hazır olduklarını gördük. Buda bizlere mutluluk verdi. Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde MHP’nin iktidar olması için tüm teşkilatlarımızın çok büyük şevk ve heyacan içerisinde oldıklarını gördük. Bu durum Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğü ve bekası için milliyetçi hareketin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.