Demokrat Parti’de Kongre Heyecanı

Demokrat Parti’nin kongresinde yeniden il başkanlığın aday olan Hüseyin Dede, tüm partilileri bu kongreye davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2012 13:55
Demokrat Parti’de Kongre Heyecanı

Dede, kongre öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“14 Nisan cumartesi günü yapılacak İl kongremizle Ispartamızdaki kongrelerini tamamlamış olacaktır. Bu güne kadar partimizin yanında olan siz değerli halkımıza ve bize desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarım başta olmak üzere ilçelerimizdeki tüm teşkilatlarımıza ve merkez ilçede görev yapan arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Değerli hemşerilerim bugün yapılacak olan kongremize genel merkezimizden Teşkilatlarımızdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Uyanık, Basın Prop.ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Osman Çilsal, Eğitim İşleri Başkanı Sayın Mustafa Asım Enhoş, Teşkilat İşleri Başkanı Sayın Selami Genel katılacaklardır.

Siz değerli halkımızı ve dava arkadaşlarımızı partimize gönül vermiş olan herkesi Bakkallar ve Bayiler Odası Düğün Salonuna saat 13:00 de bekleriz”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.