Demokrat ve Ajans32 Güçlerini Birleştirdi

70 yıllık birikime sahip Isparta’nın en iyi yerel gazetesi Demokrat ve 7 yıllık internet haberciliği geçmişi ile ‘haberde ciddiyet’ sloganını şiar edinmiş kentin en iyi internet haber sitesi www.ajans32.com güçlerini birleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 11:55
Demokrat ve Ajans32 Güçlerini Birleştirdi

Isparta’da 70 yıldır gazetecilik alanında faaliyet gösteren Demokrat Gazetesi ve kentin en eski haber sitelerinden olan Ajans32 bundan böyle aynı çatı altında çalışmalarını sürdürecek.

Gazetecilik ilkelerine gösterdiği özenle 70 yıldır haber ve yorumu karıştırmadan okuyucusuna kentteki gelişmeleri aktaran Demokrat Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ ve Ajans32 imtiyaz sahibi Mustafa Kahraman el sıkışarak bundan böyle Isparta kamuoyuna hem yazılı basın hem de internet haberciliği olarak ulaşacak.

Demokrat Gazetesi Genel Müdürü Sami Toksöz, birleşmeyle ilgili olarak “Isparta her şeyin en iyisini hak ediyor. Medya sektöründe kendisini kanıtlamış iki şirketin bir araya gelmesi kuşkusuz kaliteyi artıracak. Biz Demokrat ailesi olarak Demokrat Gazetesi’nin 70 yıllık mazisine leke getirmeden; doğru, tarafsız, etik ilkelere bağlı habercilik anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Şimdi ailemize bir de Ajans32 katıldı. Artık anlık haberlere Demokrat Gazetesi’nin de gücünü ekleyerek şunu rahatlıkla söylüyoruz ki; artık daha güçlüyüz. Bunun bir diğer anlamı da artık okuyucumuz ve takipçilerimiz de daha güçlü” dedi.

Ajans32 imtiyaz sahibi Mustafa Kahraman ise “Bundan 7 yıl önce heyecanla çıktığımız yola büyüyerek devam ediyoruz. İnternet haberciliği anlamında Isparta’ya büyük katkılarımız olduğu kanısındayız. Isparta’nın en iyi yerel gazetesi Demokrat ekibi ile Isparta’nın en iyi internet sitesi Ajans32’nin ekiplerinin birleşmesi büyük bir heyecan yarattı. Ajans32 takipçileri artık haberlere daha hızlı ulaşacak” ifadelerini kullandı.

Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Haber Koordinatörü Bora Tüfekli de “Ajans32 ve Demokrat Gazetesi açısından bu birleşme bir yeni yayın dönemini ifade edecek. Haber yelpazemizi daha da genişleteceğiz. Okuyucularımıza ve takipçilerimize büyük sürprizlerimiz olacak. Ekonomiden siyasete, spordan sanata kadar birçok alanda özel haber anlayışı ile okuyucularımızla buluşacağız. İnternet haberciliğine ilişkin çok ciddi projelerimiz ve yatırım planlarımız var. Isparta internet haberciliğinde farklı bir olguyla karşılaşacak” dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum