Deniz Bank Tarım Sohbetleri Isparta'da

Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel tasarlanan Üretici Kart'ın 10'uncu yılı kapsamında "Tayfun Talipoğlu-Deniz Bank Tarım Sohbetleri" etkinliği, Isparta'da gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2014 10:01
Deniz Bank Tarım Sohbetleri Isparta'da

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik öncesinde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Barida Otel'de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, çiftçilerin Denizbank için çok önemli olduğunu, her zaman çiftçilerin destekçisi olacaklarını söyledi.
Çiftçi müşteri sayılarının 750 bine ulaştığını belirten Sun, Ziraat Bankası'ndan sonra en çok tarım alanında kredi veren kuruluş olduklarını ifade etti.

Sun, "Çiftçiye destek olmak hepimizin milli borcu çünkü bugün Türkiye çok ciddi ihracat yapan, gelişmekte olan bir ülke. Türkiye'nin tarımla ilgili yapmış olduğu ihracatın yüzde yüzü ülkemizin cebine kalıyor. Toprak, tohum, ağaç, işçilik bizim, orada üretilen ürünün hepsi bankalar aracılığıyla yapılan ihracatla cebimize döviz olarak giriyor. Türkiye'nin gelişebilmesi için en önemli sektör tarım sektörüdür." Diye konuştu.

Tayfun Talipoğlu ise bankaların çiftçilerin ayağına kadar gittiğini ve çiftçilerin güçlerinin farkında olmaları gerektiğini belirterek, "Eğer bir ülkenin çiftçisini batırırsanız o ülke batmış demektir. Biz siyasetten nemalanmayı bırakıp üreticinin yanında olursak Türkiye'nin çok farklı yerlerde olacağına inanıyorum" dedi.

Tayfun Talipoğlu 2 yıl önce Isparta’da program çekimleri sırasında mantar zehirlenmesi ile ilgili anılarını da anlatarak, “Hastanesinde bile yattık. Artık bizde Ispartalı sayılırız” dedi.












HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.