Dershaneye Gidemeyen 300 Öğrenciye Eğitim

Isparta’daki gönüllü eğitim kurumlarının ortaklaşa yaptırdıkları Gökkuşağı Eğitim ve Gençlik Merkezi törenle hizmete girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2012 13:45
Dershaneye Gidemeyen 300 Öğrenciye Eğitim

Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Isparta Milletvekili Recep Özel ve Vali Memduh Oğuz da katıldı.

Atabey 75. Yıl İlk Öğretim Okulu öğrencilerinin mehter gösterisinin ardından açılışı gerçekleştiren Hüseyin Çelik ve Vali Oğuz binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Isparta Köyleri Güzelleştirme Derneği bünyesinde hizmet verecek olan Gökkuşağı Eğitim ve Gençlik Merkezi’nde 300 öğrenci eğitim görebilecek. Gençlik Merkezi'nde ihtiyaç sahibi öğrencilere YGS-LYS eğitimi verileceğini belirten Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, “Merkezde eğitim görecek öğrencileri sınava tabi tuttuktan sonra alacağız. Maddi durumu iyi olmayan ve dershaneye gidemeyen 9, 10,11, 12. sınıf ve mezun öğrencilere eğitim vereceğiz.” dedi.

Bina onarımında Isparta Köyleri Güzelleştirme Derneği'nin katkılarının olduğunu belirten İbrahim Özgüleç, sınıfların 12,14 ve 20’şer kişinin eğitim göreceği şekilde tasarlandığını söyledi .


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.