Dersimiz Belediye

Öğrenciler İlkokulu öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersinde gördükleri yerel yönetimler konulu derslerini yerinde uygulamalı olarak yaptılar.

Yayınlanma:
Dersimiz Belediye

Saat 10.00’da belediyeye gelerek birimleri gezdiler. Öğrenciler ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren’den belediyenin çalışmaları hakkında geniş bilgi aldılar.

Öğrenciler ayrıca aklına takılan soruları Eren’e sorarak gerekli bilgileri aldılar. Öğretmenleri ile birlikte gelen yaklaşık 30 öğrenci uygulamalı gerçekleştirilen bu dersten oldukça memnun oldukları gözlendi.

Orhan Eren, öğrencilere belediye hizmetlerini anlatırken, Parkbahçeler Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Eren Ayrıca Belediye’nin gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında geniş bilgi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.