Desteklemeleri Anlattılar

Desteklemeleri Anlattılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2016 15:59
Desteklemeleri Anlattılar

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından Eğirdir'in Sarıidris kasabasında düzenlenen toplantıda IPARD II desteklemeleri anlatıldı.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve TKDK İl Koordinatörü Süleyman Gülcü tarafından organize edilen toplantıda kasaba halkına mantar, lavanta ve hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgiler verildi. Özellikle beldede yaygın olan mantar yetiştiriciliği desteklemesi hakkında bilgiler verilen toplantıda lavanta ve hayvancılık desteklemeleri de ön planda tutuldu.

TKDK personeli tarafından belde halkında proje yapıp desteklemelerden faydalanmaları istendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ramazan Pala, IPARD II'de yer alan desteklerden belde halkının yararlanmasını istedi. Düzenlenen bu toplantıda emeği geçenlere teşekkür eden Pala, "TKDK İl Koordinatörümüz Süleyman Gülcü ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp buraya kadar geldiler ve bize desteklemeler hakkında bilgi verdiler" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.