Devrim Yaptılar

Devrim Yaptılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2015 14:00
Devrim Yaptılar

Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Türkiye genelinde devrimlere imza atmaya devam ediyor. 81 vilayete örnek olacak başarılara imza atan otobüsçüler, Isparta ölçekli şehirler içinde, her konuda 1. sıraya yerleşti.

Kurulduğu tarihten itibaren her yıl kendini yenileyen Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, küllerinden yeniden doğmanın da destanını yazdı. Isparta ölçekli şehirlere ulaşım konusunda örnek olan yöneticiler, Türkiye genelinde de meslektaşlarının dikkatini çekti. birçok vilayetin başkanı yada yöneticisi ilimize gelerek Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini inceliyor. Ispartalıların yaptığı yenilikleri kendi şehirlerine götüren otobüsçüler, özellikle akıllı kart uygulaması, kamera sistemi ve engelli vatandaşlara kolaylık sağlayan engelli otobüslerini inceliyor. Konu hakkında bilgi veren Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, “Isparta Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın desteğiyle önemli çalışmalara imza attık. Isparta ile eşdeğer de bulunan illere oranla açık ara lideriz. Özellikle akıllı kart uygulamamız ve kamera sistemimizle birçok şehre örnek oluyoruz. Diğer illerden gelip bizim sistemlerimizi inceliyorlar. Yine Türkiye Otobüsçüler Birliği kendilerine bu konuda başvuran vilayetlerin yetkililerini Isparta’ya gönderiyor. Ülkeye güzel yatırımlarla örnek olmak bize de gurur ve mutluluk veriyor.” dedi

1 MİLYON KİŞİYİ ÜCRETSİZ TAŞIDIK
Isparta’da üzerlerine düşen birçok konuda vatandaşlara ve kurumlara destek veren Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, geçtiğimiz yılda toplam 1 milyon Ispartalıyı şehir içinde ücretsiz taşıdı. Bu konu hakkında da bilgi veren Başkan Yavuz; “Kooperatif olarak sosyal sorumluluğa önem veriyoruz. 2013 ve 2014 yıllarında sadece 1 milyon vatandaşımızı ücretsiz taşıdık. Bunların içerisinde Gazilerimiz ve Aileleri, Şehit Aileleri, Engelliler ve Muhtaçlar, Çeşitli Meslek Kollarında Çalışan vatandaşlarımız bulunuyor. Yine bu rakam 65 yaş üstü büyüklerimizi kapsamıyor. Onlarla birlikte sayımız daha da artıyor. Biz işimizi ve memleketimizi severek yapıyoruz. En iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. İllaki ufak,tefek hatalarımız oluyordur. Ancak bizlere gelen talepler doğrultusunda bu hatalarımızı da düzeltiyoruz. Şoförlerimize gereken uyarılarda bulunuyoruz. Yine onlara yönelik olarak çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Ancak vatandaşlarımızdan da bazı ricalarımız var. Şoför arkadaşlara bazı konularda anlayış göstermelerini diliyoruz. Sonuçta zamanla yarışan bir mesleğimiz var. Yine yolcularımız bir sıkıntı olduğu anda bizlere başvurabilirler, her sorunun bir çözümü vardır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum