Dolandırıcılar Sınır Tanımıyor

Dolandırıcılar Sınır Tanımıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2015 13:51
Dolandırıcılar Sınır Tanımıyor

Pirimehmet Mahallesinde market sahibi T.A.B isimli şahıs rahatsızlanınca işyerini arkadaşına emanet etti. Durumu fırsat bilen dolandırıcı ise hemen işe koyuldu.

Emanetçinin işyerini beklediği sırada gelerek market sahibini tanıdığını söyledi.  Durumdan şüphelenmeyen emanetçi ise dolandırıcının istediği 175 TL ile bazı ürünleri dolandırıcıya verdi. Akşam saatlerinde parayı getireceğini söyleyen dolandırıcı bir de telefon numarasını bıraktı. Dolandırıcının verdiği saatte gelmemesi üzerine şüphelenen işyeri sahibi emniyete başvurdu.

Asayiş Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında işyeri güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu bahsi geçen şahsın gerçek kimliğinin O.Ö. olduğu ve işyeri sahibi T.A.B’nin kendisini daha önce hiç görmediği ve tanımadığı berlindi.

Ekiplerce yapılan takip sonucu yakalanan O.Ö. isimli şahıs hakkında “Dolandırıcılık” suçundan gerekli işlemler yapılarak adli makamlara sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.