Domuz Saldırısına Uğrayan Çiftçi Ağır Yaralandı

Domuz Saldırısına Uğrayan Çiftçi Ağır Yaralandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2019 17:58
Domuz Saldırısına Uğrayan Çiftçi Ağır Yaralandı

Senirkent'e bağlı Garip Köyü'nde kendisine ait bahçede çalışmak için motosikleti ile seyir halinde olan 61 yaşındaki Ramazan Yurtseven, domuzların saldırısına uğradı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 07:30 sıralarında köyündeki evinden çıkan Ramazan Yurtseven, bahçesine yaklaşmak üzereyken domuz sürüsünü fark etti. Yavru domuzların geçtiğini gören Yurtseven motosikletinden inerek belli bir uzaklıkta hayvanların geçmesini bekledi. O esnada arkasından bir ses geldiğini fark eden Ramazan Yurtseven birkaç domuzun saldırısına uğradı. Kafasından, kaburgasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan talihsiz adam olayın etkisiyle baygınlık yaşadı. Yurtseven’in vücudunda ciddi yaralar oluşurken, olay yerinden tesadüf geçen köylüler Yurtseven’i yerde hareketsiz halde buldular. İlk müdahaleyi kendi imkanlarıyla yapan köylüler durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve Jandarma’ya haber verdiler. Ambulans ve sağlık görevlileri eşliğinde Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yurtseven’in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.