DP ve MHP’den Ak Parti’ye Katıldılar

Kuleönü Demokrat Parti'de çeşitli kademelerde görev almış ve halen görev alan kişiler ile MHP ve Has Parti Belediye Meclis Üyeleri istifa ederek Ak Parti'ye katıldılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 17:58
DP ve MHP’den Ak Parti’ye Katıldılar

Ak Parti’nin Mart Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda Kuleönü Demokrat Partili üyeler Ak Parti’ye katılması sebebiyle rozet takımı gerçekleştirildi.

İŞTE PARTİYE KATILAN İSİMLER
Demokrat Parti Eski Merkez İlçe Başkanı ve Kuleönü Belediye Meclis üyesi Muslahattin Can Selçuk ile Hasan Çelik’in rozetini Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç taktı.

MHP Kuleönü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kahraman ile Has Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet İçelli’nin rozetini ise Ak Parti Milletvekili Recep Özel taktı.

Demokrat Parti’nin eski Belediye Meclis Üyeleri olan Ali Çelik, Yaşar Ali Köse, İsmail Doğan, Ahmet Zeki Çetinkaya ve Hasan Gökmen’in rozetlerini ise Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş taktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum