DP’nin 3 İlçe Adayı Belli Oldu

Demokrat Parti’de yerel seçimler öncesi Eğirdir, Gelendost ve Yalvaç adayları kesinleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2014 09:28
DP’nin 3 İlçe Adayı Belli Oldu

Eğirdir İlçesi’nde bir önceki dönem Belediye Başkanı olan Ömer Şengöl, bu dönem de yine Demokrat Parti’nin adayı olduğu öğrenildi.

2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala Demokrat Parti (DP) de aday belirleme çalışmalarına devam ediyor. Halen Isparta Belediye Başkan Adayı belli olmayan DP’de şu anda 3 ilçenin adayları kesinleşti.

YALVAÇ’TA BAYRAM, GELENDOST’TA KIYAK, EĞİRDİR’DE ŞENGÖL
Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak daha önce partisinden tekrar aday olacağını açıklamış ve parti de Kıyak’ı tekrar gösterme kararı almıştı. Ardından Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, adaylığı konusunda net bir açıklama yapmamış “Benim partim Yalvaç Partisi” demişti. Ancak edinilen bilgilere göre Bayram’ın yine DP’den aday olacağı öğrenildi. son olarak Eğirdir ilçesi için eski Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Kimse partimden aday olmazsa ben çıkar aday olurum” demişti. Şengöl dediği gibi yaptı ve DP’den Eğirdir Belediye Başkan aday adayı oldu. 

GENEL MERKEZ KABUL ETTİ
Öte yandan edinilen bilgilere göre Şengöl’ün talebi Genel Merkezde kabul gördü ve Eğirdir Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği öğrenildi. Şengöl, bu seçimlerde özellikle Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in karşısında yarışmayı çok istediği ileri sürüldü. Çünkü Şengöl’ün Belediye Başkanı olduğu dönemde Özmeral AKP’den aday olmuş ve koltuğu Şengöl’den devralmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum