Dr. Ahmet Antalyalı Aday Adayı…

Isparta’ya 2 Yılda 150 Milyon TL Destek Veren Kurumun Başkanıydı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2018 12:14
Dr. Ahmet Antalyalı Aday Adayı…

TKDK Başkanı iken görevinden istifa ederek AK Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığına başvuran Dr. Ahmet Antalyalı, gazetecilerle bir araya geldi. Antalyalı’nın 2 yıl başkanlığını yaptığı TKDK Isparta’ya 150 Milyon TL destek ve yaklaşık bin kişilik istihdam olanağı sağlamıştı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Kahve Diyarı’nda gazetecilerle buluştu. Meslek hayatındaki çalışmalarını ve siyasetteki ideallerini anlatan Antalyalı, “Şimdiye kadar bulunduğum bütün görevlerde özveri ile çalışarak, hem Isparta’ya hem de ülkeye faydalı olma gayret ve çabası içerisinde oldum. Zaten yıllardır Tarım Bakanlığı’na gelen siz değerli hemşerilerimin de bu durumu müşahade ettiklerini biliyorum. Memleketime hizmet yolunda hangi mecrada devam edersem edeyim, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin endişesi olmamalıdır” dedi.

Antalyalı, “Aday Adaylık başvurum nasıl neticelenirse neticelensin seçim sathı mahalinde olmayav ve partimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğimiz bilinmesini isterim” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Antalyalı, 2004 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Avrupa Birliği Uzman Yardımcılığı ile başladığı çalışma hayatında Avrupa Birliği Uzmanlığı, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi İhale Yöneticiliği, Avrupa Birliği Proje Yöneticiliği, yine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve TKDK Başkanlığı görevlerini başarı ile yürüttü.

Dr. Ahmet Antalyalı’nın TKDK Başkanlığı yaptığı 2 yılda TKDK’nın Isparta’ya 150 milyon TL destek ve bini aşkın istihdam katkısı dikkat çekiyor. Dr. Ahmet Antalyalı evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum