Drogba, Galatasaray Olmazsa New York'a Transfer Olacak

Galatasaraylı Drogba, sarı-kırmızılı takımda kalmazsa Thierry Henry'nin de forma giydiği ABD'nin New York Red Bulls takımına gitmeyi düşünüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2014 13:22
Drogba, Galatasaray Olmazsa New York'a Transfer Olacak

Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Didier Drogba, ya devam diyecek ya da ABD'ye gidecek. Galatasaray ile masaya oturmadan kimseyle görüşmeyeceği sözünü veren Fildişili yıldızın kariyer planlamasında sadece iki ülkenin olduğu ortaya çıktı.

DROGBA'NIN AKLI NEW YORK'TA
35 yaşındaki yıldız Galatasaray'da kalmazsa Fransız yıldız Thierry Henry'nin de forma giydiği ABD'nin New York Red Bulls takımına gitmeyi düşünüyor.HENÜZ MASAYA OTURMADILARDrogba, İstanbul'da mutlu olduğunu söylese de başkan Ünal Aysal ile henüz masaya oturmuş da değil. Başkan'ın Drogba'dan aldığı garanti ve takımın kritik maçları nedeniyle bu konuda aceleci davranmadığı belirtildi.

YILLIK 4 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK
Aysal, Drogba'yla yapacağı görüşmede 1.5 yıldır aldığı rakamı yani yıllık yine 4 milyon Euro teklif edecek. Fildişili yıldız da ya bu rakamı kabul edecek veya tercihini New York'tan yana kullanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor