Duyarlılığınız Bizi Duygulandırdı

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Isparta Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve işçilere yaklaşımından dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür ederek, “Sizin gibilerin siyaset içerisinde kaybolmasını istemiyoruz, gereğini yapacağız” dedi.

Yayınlanma:
Duyarlılığınız Bizi Duygulandırdı

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ile yönetim kurulu üyeleri ve Belediye İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret amacını, ‘nezaket’ ve ‘teşekkür’ ziyareti olarak açıklayan Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul bunun sebebini de Başkan Günaydın’ın daima sahada olması olarak açıkladı. Yurdakul, “İşçilerimizin başında bir çavuş, onbaşı gibi olmanız bizleri gururlandırdı. Bu sizin işçilere olan duyarlılığınız, hoşgörünüz ve saygınızı gösteriyor. Bu duyarlılığınız bizim için bir şereftir, onurdur” dedi.
‘Huzursuzluk olan yerde hizmet olmaz’ diyen Genel Başkan Yurdakul, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bunu kaldırdığını ve belediyeyi bir aile şekline dönüştürdüğünü ifade ederek, bu yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Yurdakul, “Kim bize yakınlık, saygı duyuyorsa bizim başımızın üstündedir. Çalışanlar adına size destek olacağız. Çalışanlar olarak sizin adınıza destek isteyeceğiz. Bunu zaman içerisinde işçilerimize anlatacağız. Sizin gibilerin siyaset içerisinde kaybolmasını istemiyoruz. Gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Sendika olarak görevlerini bildiklerini söyleyen Belediye İş Sendikası Başkanı Nihat Yurdakul, “Ne pahasına olursa olsun yanınızda olacağız” derken, geçmiş dönemde yaşanan sıkıntıları ve kopan sözleşme durumlarını Başkan Günaydın’ın göreve gelmesiyle birlikte düzelttiğini ve kısa sürede çok yol kat edildiğini, bundan dolayı da minnettar olduklarını aktardı.

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un güzel duygularından dolayı mutlu olduğunu ve ziyaretten dolayı memnun kaldığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, işçilerin haklarını alın terleri kurumadan vermek için çalıştıklarını ve bunun görülmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Belediye İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt’a da teşekkür eden Başkan Günaydın, “İşçilerimiz çalışacak, alın terini akıtacak. Bizlerde bu alın terlerinin karşılığını fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Bütün işçilerimiz yanlışlığa kapılmadan çalışmalarına devam ediyorlar. İşçilerimizin bu çalışkanlığından dolayı huzurunuzda kendilerine teşekkür ediyorum. Daha çok çalışacağız. Bende bir işçi gibi arkadaşlarımızla birlikte çalışıyorum. Çalışıyoruz, üretiyoruz, kazanıyoruz ve ödüyoruz. İnanıyorum ki, işçilerimiz bu çalışkanlıklarını bırakmayacaklardır. Sizlerinde bu çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum” şeklinde konuştu.

Büyük bir uyum içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Günaydın, “İşçilerimize, sizlere ve tüm personelimize sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.