Duyarlılık Şart

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından, organ bağışının önemini öğrencilere aşılamak amacıyla seminer düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2014 12:17
Duyarlılık Şart

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Mehmet Zeki Er tarafından, öğrencilerine organ bağış haftası hakkında bilgilendirici ve etkili bir sunum gerçekleştirildi.

Öğrencilere organ bağışının önemini anlatırken, organ bağışı ile kurtulan hayatlara, insanlara dikkat çekildi.

Mehmet Zeki Er, ''Duyarlılık şart “ Unutmamamız gereken en önemli husus bir gün bizimde organ nakline ihtiyaç duyabileceğimizdir. Bunun bilinciyle organ bağışının önemini vurgulamak, duyarlılığı en üst seviyeye çıkartmak en temel hedefimizdir. Bu konuda öğrencilere duyarlı olunması gerektiği vurgu yapılırken, bir organın en az bir hayat kurtardığı ifade edildi.

Organ Nakil Koordinatörü Mehmet Zeki Er tarafından gerçekleştirilen ‘Organ Bağışı ve Önemi’ sunumu daha sonra öğrencilerinin sorularıyla soru-cevap şeklinde devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum