Eğirdir, Türk Sanat Müziği’ne Doyacak

Bursa Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile Isparta Gönül Dostları Musiki Derneği işbirliği ve Eğirdir Belediyesi’nin katkılarıyla Eğirdir’de Türk Halk Müziği Konseri verilecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 16:05
Eğirdir, Türk Sanat Müziği’ne Doyacak

Bursa Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Elemanı Elçin Tekbaş Öner ve Isparta Gönül Dostları Musiki Derneği Başkanı Elif Akgül birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.
Daha önce Isparta Gönül Dostları Derneği mensupları ile birlikte Eğirdir’e gelen Bursa Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu elemanları Eğridir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etmişlerdi. Başkan Özmeral’in samimi ev sahipliği ve Eğirdir’in gizemli manzarası misafirleri etkilemiti ve ilçede konser vermek istediklerini söylemişlerdi.

Bursa Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Elemanı Elçin Tekbaş Öner ve Isparta Gönül Dostları Musiki Derneği Başkanı Elif Akgül, Başkan Özmeral’i ziyaret edip Eğirdir’de Türk Halk Müziği konseri vermek istediklerini söylediler. Başkan Özmeral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teklifi olumlu buldu ve Kasım ayı ortalarında Eğirdir’de ücretsiz Türk Halk Müziği konserinin düzenlenmesi için çalışma yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum