Eğirdir Belediyesi’nde İkramiye Sevinci

Eğirdir Belediyesi’nde çalışan işçiler ikramiyelerinin tamamını aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 11:59
Eğirdir Belediyesi’nde İkramiye Sevinci

Eğirdir Belediyesi’nde çalışan işçiler ikramiyelerinin tamamını aldı. Geçmiş yıllardan biriken işçi alacaklarını ödeyen belediye, 2012 yıllına ait ilk dönem ikramiyeleri de ödedi.

Önceki dönemlerde haklarını alamayan emekli ve halen çalışan işçiler, Başkan Osman Nuri Özmeral’i ziyaret edip teşekkür etiler. Önceki dönemlere ait alacakları dâhil olmak üzere ikramiyelerinin tamamını alan işçiler ve emekliler topluca Başkan Özmeral’i ziyaret ederek, “Başkanım sizden Allah razı olsun. Bizim hakkımızı verdiniz. Hakkımızı başkasına yedirtmediniz ve korudunuz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.
Başkan Özmeral, işçilerin ziyaretinden memnun kalırken, her belediye başkanının öncelikle işçisinin hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Başkan Özmeral, “Biz yönetime geldiğimizde sizlerin maaşları 3-4 aylık birikmiş bir durumdaydı. Emekli olan işçilerin hem emekli tazminatı hem de ikramiye ve diğer alacakları vardı. Belediye’ye geldiğimizde, ilkönce sizin maaşlarınızı düzenli olarak ödemeye başladık. Daha sonra geçmiş yıllardan kalan ikramiyeler ödenmeye başlandı. Önce Allah, sonra sağduyulu, saygıdeğer halkımız bize destek oldu büyük güç verdi. Eğirdir Belediyesi olarak şu anda hiçbir işçimize maaş ve ikramiye borcumuz kalmamıştır. Bundan sonra da ödemelerimiz, inşaallah düzenli olarak yapılacak ve işçilerimiz alacaklarını zamanında hesabında görecektir.” dedi.

İşçilerin kendisini ziyaret etmesinden dolayı duygulanan Başkan Özmeral, “Önemli olan hakkın hak sahibine verilmesidir. Ben size hakkınızı verdim. Siz de üzerinize düşeni yaparak hakkınızı veriyorsunuz. Biz hak yemeye değil hak vermeye geldik. Bu söz sadece işçilerimiz, çalışanlarımız için değil, saygıdeğer halkımız için de geçerlidir. ” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.