Eğirdir Bizimle Büyüyecek

Eğirdir Bizimle Büyüyecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2018 13:46
Eğirdir Bizimle Büyüyecek

CHP Milletvekilleri Adayları seçim çalışmalarına Eğirdir’de devam etti. Parti yönetimi ve Milletvekili adayları Mustafa Ceyhan, İsa Önder Dinçtürk ve Zafer Aydın Eğirdir’de hem parti teşkilatını ziyaret etti hem de esnaf ziyaretleri ve protokol ziyaretleri yaparak ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Eğirdir’e yeni üniversite projesini ilçe halkına ve protokolüne anlattı. Özellikle turizm, su ürünleri, meyvecilik, veteriner fakültesi gibi bölümler üzerine inşa edilecek üniversitenin ilçedeki sosyal, ekonomik ve kültürel gelişime ivme kazandıracağını kaydeden Ceyhan, Eğirdirlilerden partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi. 

Milletvekili adayları ve partililer Eğirdir protokolü ile de görüş alışverişinde bulundu. 

Eğirdir temaslarını sürdüren CHP heyeti adına konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, “Eğirdir’de tıpkı diğer ilçelerimiz ve merkez gibi ‘yetti gari’ diyor. Bu gidişe Eğirdirli hemşerilerimizle birlikte ‘tamam’ diyeceğiz. Eğirdir bizimle yürüyecek, Eğirdir bizimle büyüyecek” diye konuştu. 

CHP heyeti bu akşam da Yalvaç’ta düzenlenecek olan büyük iftar programına katılarak Yalvaçlılarla buluşacak. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum