Eğirdir Elmaspor Lig Hazırlıklarına Başladı

Mavi-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına dün başladı. Antrenör Özkoç, günde çift idman yapacaklarını belirterek, haftanın günü de SDÜ’de kondisyon ve ağırlık çalışacaklarını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 11:23
Eğirdir Elmaspor  Lig Hazırlıklarına Başladı

2013-2014 Sezonu’nda Erkekler Voleybol 3. Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan Eğirdir Elmaspor, yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor.
Eğirdir’de sporcuların konaklayabilmesi için 2 katlı bir bina kiralayan Eğirdir Elmaspor, liglere kadar hazırlıklarını ilçe spor salonunda sürdürecek.

Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç, günde çift idman yaparak lige hazırlanacaklarını belirterek, “Özlenen Eğirdir geliyor. Bu sezon bambaşka bir takım hüviyetiyle mücadele edeceğiz. Beklentileri biliyoruz, hedefe ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.
Zaman zaman Isparta’ya da gelerek çalışmalar yapacaklarını bildiren Özkoç, haftanın 3 günü SDÜ’de kondisyon ve ağırlık çalışacaklarını da söyledi.

Bu arada bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen mavi-kırmızılılarda hedef: 2. Lig. Eğirdir Elmaspor, Adana, Afyonkarahisar Belediyespor, 68 Aksaray Belediyesopr, Ankara TAİ, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Hatay TEDAŞ EML, Kütahya Fatih Muhiplerspor ve Nevşehir Ürgüp KML ekipleriyle mücadele edecek.

Ligin ilk haftasında 26-27 Ekim 2013 tarihinde başlayacak olan 3. lig maçlarında Eğirdir Elmaspor, – Ankara temsilcisi TAİ’yi ağırlayacak.

HAFTANIN DİĞER PROGRAMI İSE ŞÖYLE:
Ürgüp KML – Adana Voleybol
68 Aksaray Bld. – Karahisar Bld.
Eğirdir Elma – TAİ (Ankara)
Anadolu Üni. – Mühipler Fatih

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor