Eğirdir Gölü Çekildikçe Ürpertiyor!

Eğirdir Gölü'nün çekilmesiyle birlikte çıkan mezar ve iskelet görüntüleri içler ürpertti.

Yayınlanma:
Eğirdir Gölü Çekildikçe Ürpertiyor!

Eğirdir gölünün adeta yok olmaya başlamasıyla ortaya çıkan görüntüler şok etmeye devam ediyor.

Eğirdir gölün büyük bir hızla çekilmesi ve önlem alınmaması ayrı bir dert olarak görülürken suyun çekilen bölümlerinde ki çıkan yaşantılar daha büyük şoklara neden olmakta.

d76bd904-7475-423b-aa13-268e392b6116.jpg

Gölün çekilen kısmından çıkan mezar ve iskeletler içler ürpertiyor.

Suların çekilmesiyle ortaya çıkan kan dondurucu görüntüler belki de Eğirdir hakkında bilinen yaşantılara yeni ışıklar tutacaktır. Mezar ve iskeletlerin hangi döneme ait olduğu yapılacak araştırmalar sonrası netlik kazanacaktır. Gelendost ilçesinin çevresinde vatandaşlar tarafından bulunan mezar ve iskeletler ile birlikte o dönemlere ait desti ve çömlek kırıklarına da rastlandığı belirtildi.

Çıkan iskelet ve mezarların hangi döneme ait olduğu merek konusu olurken yaptığımız araştırmalarda bölgede Frig, Lidya, Pers, Arzava Krallığı, Hitit, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu, Hamitoğulları, Osmanlı ve Osmanlı kendi içinde ki bir çok krallıklar yaşamış.

b24283f5-b85a-4b29-af86-2df082b58273.jpg

DEMOKRAT32 ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.