Eğirdir Kaymakamı Çalışmaları Beğendi

Eğirdir’de Belediye’nin yaptığı hizmetleri sık sık yerinde inleme fırsatı bulan Kaymakam Yalçın Yılmaz Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tebrik etti.

Yayınlanma:
Eğirdir Kaymakamı Çalışmaları Beğendi

Eğirdir’de Belediye’nin yaptığı hizmetleri sık sık yerinde inleme fırsatı bulan İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz YURT-KUR Müdürlüğü önündeki yolun kilitli taş parke ile döşeme çalışmalarını yerinde gördü ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tebrik etti.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e Belediye’nin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, havaların düzgün gitmesini fırsat bilip çalışmalara ara vermeden hızlı bir şekilde belediye hizmetlerinin devam ettiğini belirterek Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’a çalışmaları takib ederek beğendiği için teşekkür etti.

Başkan Özmeral, “Belediyemiz her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Bizim insanımızın daha çok ve daha güzel hizmetlere lâyık olduğunu biliyorum. İmkânlarımız nisbetinde hizmetlerimizi en güzel şekilde vermeye devam ediyoruz” dedi

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, yapılan yol çalışmaları ve çevre düzenlemelerini Başkan Özmeral ile birlikte yerinde inceleyerek “Bu yollarımız önceden çok bozuktu ve yapılması gerekiyordu. Şimdi kilitli taş parke ile düzgünleştirilip güzelleştiğini görüyoruz. Belediye Başkanımız titizlikle ve fedakarca çalışıyor. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadeleriyle takdirlerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.