Eğirdir'de Kadın Aday

Mazlume Findos AK Parti’ye Eğirdir Belediye Başkan Adayı olabilmek için Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2013 10:15
Eğirdir'de Kadın Aday

Emrah Çelik'in Haberi

Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı Mazlume Findos Adaylık başvurusunu yaptı. Dün saat: 14:00’de ilçe teşkilat binasına gelerek resmi başvurusunu yapan Findos “Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın kadın adaylarına önem verileceğini açıklaması, Eğirdir halkının bana verdiği destek ve talepleri, Geçmişteki Belediye hizmetlerimden dolayı Eğirdir halkından aldığım taktir ile Belediye Başkanlığına talibim” dedi.

Mazlume Findos Adaylık başvurusu sonrası yaptığı basın açıklamasında “ 1964 Doğumluyum. 2 kız evladım var. Annem Eğirdir’li , Babam Antalyalı’dır. 32 Yıldır Eğirdir’de yaşamaktayım. Eşimle birlikte kendi işyerimizde (Öğrenci yurdu) işletmeciliği yaptım. 1980 sonrası siyasete girdim. 7 yıl Kadın Kolları Başkanlığı yaptım. 5 yıl Belediye Meclis Üyeliği (Encümen Üyeliği) ve Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2009 Yerel seçimlerinde Ak Parti Eğirdir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2011 yılında emekli oldum. Halen Eğirdir Belediyesi Ak Parti Belediye Meclis Üyesiyim. Siyasi yaşamımdan gurur duyduğum bir konu da ‘‘Akdeniz Bölgesi ilk kadın belediye başkanı’’ ünvanı taşımamdır. Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın kadın adaylarına önem verileceğini açıklaması, Eğirdir halkının bana verdiği destek ve talepleri, Geçmişteki Belediye hizmetlerimden dolayı Eğirdir halkından aldığım taktir, Eğirdir Belediye Başkanlığı Ak Parti Aday Adayı olmam için beni teşvik etmiştir. Hepimizin hakkında hayırlısı olmasını dilerim. Burada olan-olmayan tüm hemşerilerime, Ak Parti’li büyüklerime, basın mensuplarımıza ve bana destek olan Ak Parti’li kardeşlerime teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ayrıca Dün Ak parti Eğirdir İlçe Teşkilatına ilçemiz esnaflarından Mehmet Arısu’nun’da aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum