Eğirdirspor Prestij Maçında

Eğirdirspor Prestij Maçında

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2015 17:14
Eğirdirspor Prestij Maçında

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, ligdeki 25. maçında Denizli Pamukkalespor’u ağırlıyor. 5 Nisan Pazar günü Eğirdir İlçe Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Haftalar öncesinden ligde kalmayı garantileyen Eğirdirspor, rakibi karşısında prestij mücadelesi verecek. 26 puanla 10. sırada yer alan kırmızı-yengeçler, Pamukkalespor’u yenerek içerideki son maçını kazanmak istiyor. Temsilcimiz, ligin son maçında Muğlaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

23 puanla 11. sırada bulunan Pamukkalespor ise Eğirdirspor karşısında kazanarak kümede kalmayı matematiksel olarak da garantilemek istiyor. Pamukkale ligin son maçında evinde İzmirspor’u ağırlayacak.

Bu arada Eğirdirspor Antrenörü Hakan Hayati Karaca ise zorlu maça tüm sporseverleri davet ederek, kendilerine destekleyenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.