Eğitim Camiasında Şok: Balaban Neyin Peşinde?

Eğitim Camiasında Şok: Balaban Neyin Peşinde?

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2016 15:43
Eğitim Camiasında Şok: Balaban Neyin Peşinde?

Türk Eğitim-Sen, Isparta şube başkanı ALİ BALABAN, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dr. Ahmet YILDIRIM görevinin gerektirdiği tarafsızlık ilkesine aykırı hareket ettği gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda; hakkında disiplin soruşturması yapılması hususunda da Bakanlığa talepte bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 14 Mayıs 2016 tarihinde saat 18:30’da Merkez Halk eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Mehmet Baki ÖZTÜRK’ün katılacağı ‘‘Herşey Seninle Başlar ’’ konulu konferansa okul müdürleri,stajyer öğretmenler ve rehber öğretmenlerin katılımının sağlanması için 10.05.2016 tarihli 27749142-821-E.5210698 sayılı Konferans konulu resmi yazıyı Isparta ilindeki tüm okul müdürlüklerine göndermiştir. diyerek Ahmet Yıldırım hakkında disiplin soruşturması yapılması hususunda da Bakanlığa talepte bulundu.

Bir Eğitim seminerine katılım davetinden birşeyler çıkarmaya çalışan Türk Eğitim-Sen'in bu hareketi Eğitim Camiasında şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum